5 dingen die mij blij maken (3)

A photo by Thomas Lefebvre. unsplash.com/photos/V63oM8OPJSo

Het nazomerzonnetje is reden genoeg om blij te zijn (en een beetje zweterig)!

Vandaag deel ik nog 5 dingen waar ik blij van word!

∴ Ik haak gelijk in op het zomerzonnetje, want hoe fijn is het dat we die warme kleren nog niet aan hoeven. Elk jaar vind ik het weer zo lang duren voor ik een t-shirt aan kan trekken en met dit cadeautje in september worden de lange mouwen uitgesteld. Des te meer geniet ik ervan om dadelijk een wollen vest aan te trekken, ofzoiets.

giphy

 Afgelopen week fietste ik via de Dom terug naar huis. Op de Zadelstraat ben ik even gestopt om dit mooie plaatje te maken. De straat, op een paar mensen na, leeg. Ik word zó blij van Utrecht.

img_0298

∴ Daar zijn ze weer, de bloemen van de markt. Ik word zelf heel blij van dit soort gewoontes. Hoe leuk de vrijdagavond ook was, ik ga zaterdag naar de bloemenmarkt. Punt. Deze mooie dahlia’s maken mijn dag.

img_0305

∴ Cheesy quotes, ik hou er van. De quote hieronder is mijn favoriet, lijkt ook een beetje op mijn favoriete Mary Poppins-quote. Maar het is waar, je hebt geen idee wat voor moois je allemaal te wachten staat. 

img_9215

∴ Ik ga morgen een weekendje naar Terschelling en daar heb ik zo’n zin in. Samen met mijn moedertje een paar dagen weg. Lekker eten, boekjes lezen en fietsen, het hele oma pakket. Iemand nog tips? 

giphy-1

Liefs,

Susan

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *